Kültür Sanat »

Çeşme’de Kültür Yolu Festivali’nde klasik müzik rüzgarı estirildi

Kültür Yolu Festivali, Çeşme’deki Aya Haralambos Kilisesi'nde düzenlenen konserle klasik müzikseverlere unutulmaz bir deneyim sundu. Piyano sanatçısı Mustafa Boran Durgun ve viyola sanatçısı Ayşegül Ercan, performanslarıyla izleyicileri büyüledi.

Tarihi kilisenin eşsiz akustiğinde, klasik ve modern eserlerden oluşan bir repertuvar sergilendi. Durgun’un zarif piyano yorumları, Ercan’ın duygulu viyola tınılarıyla birleşerek etkileyici bir atmosfer oluşturdu. İzleyiciler, sanatçılara yoğun alkışlarla destek vererek ikilinin sahneye yeniden dönmesine neden oldu. Kültür ve Turizm Bakanlığı, bu özel konseri canlı yayınla ülke genelindeki sanatseverlerle paylaştı. Sosyal medyada, sanatçıların uyumu ve konserin tarihi mekanda gerçekleşmesi övgü aldı.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.