Uşak Merkez'de Baba, Babaannesi ve Komşusu Bıçaklandı
Uşak'ta meydana gelen bıçaklama olayında baba Y.Ö., babaannesi R.Ö. ve komşusu Z.B. yaralandı. Edinilen bilgilere göre, H.Ö. isimli şahıs evde tartıştığı babasını ve babaannesini bıçakladı.
Olay, Uşak'ın Feyzi Çakmak Mahallesi'nde gerçekleşti. İddiaya göre, baba Y.Ö. ile oğlu H.Ö. arasında sebebi henüz bilinmeyen bir tartışma çıktı. Tartışmanın büyüyerek kavgaya dönüşmesi üzerine H.Ö., evde bulunan babaannesi R.Ö. ile babası Y.Ö.'yü bıçakla yaraladı. Bağrışmaları duyan komşusu Z.B. ise yardıma geldiğinde H.Ö. tarafından bıçaklandı.
Çevredeki vatandaşların durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirmesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar, 112 Sağlık ekipleri tarafından çevredeki hastanelere kaldırıldı. Olayın ardından polis ekipleri, H.Ö.'yü gözaltına aldı.
Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, baba Y.Ö. ile komşu Z.B.'nin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.