Asayiş »

Balıkesir Sındırgı Merkezli Deprem, Çanakkale'de Hissedildi

Balıkesir Sındırgı merkezli 6.1 büyüklüğündeki deprem, Çanakkale'den de hissedildi. Afet ve Acil Yönetim Başkanlığı'nın verilerine göre, deprem saat 20.48'de meydana geldi.

Depremin derinliğinin 5.99 kilometre olduğu belirlendi. Çanakkale Valisi Doç. Dr. Ömer Toraman, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Çanakkale’de de hissedilen deprem sonrası şu ana kadar intikal eden herhangi bir olumsuzluk yoktur. İlgili birimlerimiz saha taramalarına devam etmektedir. Geçmiş olsun" ifadelerini kullandı.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.