Asayiş »

Ankara'da AFAD Acil Yönetim Merkezi'nde Çalışmalar Sürüyor

AFAD, Acil Yönetim Merkezi'nde depremin ardından yürütülen çalışmalara devam ediyor. Ekiplerin ve yardım faaliyetlerinin takibi sürüyor. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ve AFAD Başkanı Ali Hamza Pehlivan'ın Balıkesir Sındırgı'ya gittiği bildirildi.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Acil Yönetim Merkezi'nde deprem sonrası yürütülen çalışmalara kararlılıkla devam ediyor. Afet yönetim merkezinde, bölgeye sevk edilen ekiplerin ve gerçekleştirilen yardım faaliyetlerinin takibi yapılıyor. Bu kapsamda, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ve AFAD Başkanı Ali Hamza Pehlivan’ın Balıkesir’in Sındırgı ilçesine doğru hareket ettiği öğrenildi.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.