Kültür Sanat »

Denizli'de Cumhuriyetin 102. yılı kutlamaları çelenk sunumuyla başladı

Denizli'de Cumhuriyetin 102. yılı, çelenk sunumu ile kutlandı. Törene protokol üyeleri ve vatandaşlar katıldı.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Denizli'de Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 102. yılı ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları, protokol üyelerinin Atatürk Abidesi'ne çelenk sunmasıyla başladı. Tören, Pamukkale Kaymakamlığı'nın önündeki Atatürk Anıtı'nda gerçekleştirildi. Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, 11. Komando Tugay ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Turgut Muhammet Çalışkanlar, Pamukkale Kaymakamı Uğur Bulut, Merkezefendi Kaymakamı Abdullah Demir, Denizli Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Denizli milletvekilleri, siyasi parti temsilcileri, kamu kurum ve kuruluş yetkilileri ile vatandaşlar törende yer aldı.

Törenin açılışında, Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun ve diğer protokol üyeleri, Atatürk Anıtı'na çelenk sundu. Ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Kutlamalar, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'na özel etkinliklerle devam edecek. Yarın, Denizli Valisi Coşkun'un makamında tebrikatları kabul etmesinin ardından saat 10.15'te resmi geçit töreni gerçekleştirilecek.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.