Asayiş »

Erzurum Oltu'da Babası Tarafından Vurulan Oğul İçin Cenaze Düzenlendi

Erzurum'un Oltu ilçesinde ördek avlamak için giden baba, kazara oğlu M.A.K.'yı vurdu. 16 yaşındaki genç kurtarılamadı ve cenazesi Artvin'in Kemal Paşa ilçesinde toprağa verildi.

Edinilen bilgilere göre, Erzurum’un Oltu ilçesinden Kars’ın Selim ilçesine ördek avlamak amacıyla giden bir grup, av sırasında M.K. (53) elindeki tüfeğin ateş alması sonucu oğlu M.A.K.’yı (16) kazara vurdu. Olay sonrası M.A.K., göğsünden ağır yaralı olarak Selim Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Ancak, doktorların tüm müdahalesine rağmen M.A.K. kurtarılamadı. Olayın ardından baba M.K., jandarma tarafından gözaltına alındı ve olayda kullanılan tüfeğe el konuldu. M.A.K. için bugün düzenlenen cenaze töreninde gözyaşları döküldü ve dualarla Artvin’in Kemal Paşa ilçesinde defnedildi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.