Asayiş »

Antalya Muratpaşa'da Fırtına Nedeniyle Ağaç Park Halindeki Aracın Üzerine Düştü

Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde etkili olan fırtına, bir çam ağacını devirdi. Olay, Tuzcular Mahallesi'nde meydana geldi.

Antalya'da akşam saatlerinde etkisini gösteren dolu karışımlı şiddetli yağış ve fırtına, Tuzcular Mahallesi Balıkpazarı Sokak'ta bir çam ağacının kökünden kırılmasına neden oldu. Ağaç, park halindeki bir hafif ticari aracın üzerine devrildi. Olay anında aracını bırakarak işletmesine yönelen Murat Kaya, yağmurun durmasının ardından geri döndüğünde aracının üstünde devrilmiş bir ağaç buldu. Kaya, "Aracımın üst tarafı tamamen göçük. Onu nasıl yaptıracağım, kim karşılayacak bunu bilmiyorum" dedi. İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler, ağaç dallarını kaldırırken aracın büyük çapta maddi hasar gördüğü tespit edildi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.