Spor »

Sakarya'da Yapılan Ziraat Türkiye Kupası Maçında Sakaryaspor, İnegölspor'u 4-0 Mağlup Etti.

Ziraat Türkiye Kupası'nın 3. turunda Sakaryaspor, ev sahibi olduğu maçta İnegölspor'u 4-0'lık skorla yenerek tura yükseldi.

Sakarya'daki Yeni Atatürk Stadyumu'nda oynanan karşılaşmada Sakaryaspor, rakibi İnegölspor'a karşı etkili bir performans sergiledi. Maçın hakemliğini Raşit Yorgancılar, Arif Dilmeç ve Batuhan Bıyıklı üstlendi. Sakaryaspor, 24. dakikada Emre Demir'in, 33. dakikada yine Emre Demir'in, 41. dakikada Abdurrahman Bayram'ın ve 78. dakikada Mirza Cihan'ın golleriyle skoru 4-0'a taşıdı. Öte yandan, karşılaşmada İnegölspor'dan Yusuf Dursun sarı kart gördü. İki takım arasındaki bu mücadele, Sakaryaspor'un Ziraat Türkiye Kupası'ndaki ilerleyişi açısından önemli bir galibiyet oldu.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.