Güncel »

Malatya'da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı İçin Konser Düzenlendi

Malatya'da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında MalatyaPark AVM'de düzenlenen konserde 2. Ordu Bölge Bando Komutanlığı eserler seslendirdi.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Malatya'da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 102. yılı dolayısıyla MalatyaPark Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde özel bir konser gerçekleştirildi. Konsere 2. Ordu Komutanlığı Bölge Bandosu katıldı ve birbirinden güzel eserler seslendirdi. Vatandaşlar, konser sırasında büyük bir coşku ile bandoyu alkışladı. Etkinlikte katılımcılara Türk bayrakları dağıtıldı ve Malatyalıların yoğun ilgisi, konserin coşkulu anlar yaşamasına sebep oldu.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.