Asayiş »

Balıkesir Sındırgı'da Hasar Gören Bina Kendiliğinden Yıkıldı

Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde, 6.1 büyüklüğündeki depremin ardından hasar gören bir bina kendiliğinden yıkıldı. Olay, bir vatandaşın cep telefonuyla kaydettiği görüntülerle saniyeler içinde gerçekleşti.

Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde, 78 gün arayla 6.1 büyüklüğünde iki deprem yaşandı. Bu depremlerden etkilenen bir bina, alınan hasarın ardından kendiliğinden yıkıldı. Yıkım anı, bir vatandaş tarafından cep telefonu ile kaydedildi. Görüntülerde, 2 katlı binanın saniyeler içinde yerle bir olduğu görülüyor. Yıkılan bina, daha önce boşaltılmıştı ve olayda can kaybı yaşanmadığı öğrenildi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.