Güncel »

Gamze Altun Avrupa Şampiyonu

Arnavutluk’un Durres kentinde düzenlenen Gençler ve U23 Avrupa Halter Şampiyonası’da Kadınlar U23 48 kiloda Gamze Altun Silkmede 100 ve toplamda 173 kiloluk derecelerle 2 altın madalya ile Avrupa şampiyonu oldu.

Arnavutluk’ta düzenlenen Gençler ve U23 Avrupa Halter Şampiyonası’nın ilk gününde Kadınlar U23 48 kiloda yarışan Gamze Altun Silkmede 100 ve toplamda 173 kiloluk derecelerle 2 altın madalya kazandı ve Avrupa şampiyonu oldu. Milli sporcu Gamze Altun, koparma kategorisinde ise 73 kiloluk kaldırışıyla bronz madalyanın sahibi oldu.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.