Güncel »

Osmaneli'de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Fener Alayı Etkinliği Gerçekleştirildi

Bilecik'in Osmaneli ilçesinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 102. yıl dönümü dolayısıyla fener alayı etkinliği düzenlendi.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Osmaneli Kaymakamlığı ve Osmaneli Belediyesi iş birliğiyle gerçekleştirilen etkinlik, Hükümet Konağı önünde başladı. Katılımcılar, ellerindeki Türk bayraklarıyla Ankara Caddesi boyunca Osmaneli Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü'ne kadar yürüyüş gerçekleştirdi. Bu esnada, vatandaşlar coşkuyla sloganlar atarken, bayram marşları da hep bir ağızdan söylendi.

Fener alayına Osmaneli Kaymakamı Abdüssamed Kılıç, Belediye Başkanı Bekir Torun, Emniyet Müdürü Zafer Şenocak, Jandarma Komutanı Kıdemli Üsteğmen Yusuf Soy, daire müdürleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının üyeleri, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.