Tarsus »

TADEKA’da "Kuvayi Milliye" Tiyatro Gösterimi

Sanatçı Seza Güneş’in sahnelediği “Kuvayi Milliye” tiyatro gösterimi, Mersin Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren Tarsus’a Değer Katanlar Kurulu (TADEKA) binasında sahnelendi.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında gerçekleştirilen tek kişilik oyunda sanatçı Seza Güneş’in performansı büyük beğeni topladı. Nazım Hikmet’in eserinden derlenen “Kuvayi Milliye” tiyatro oyununu Büyükşehir Belediyesi Kent Katılımı ve Sivil Toplum ile İlişkiler Şube Müdürü Başar Akça, CHP İlçe Başkanı Yusuf Tıbık, Kuvayi Milliye Derneği ile TADEKA üyeleri ve sanatseverler izledi. Büyükşehir Belediyesi Kent Katılımı ve Sivil Toplum ile İlişkiler Şube Müdürü Başar Akça, oyun sonunda sanatçı Seza Güneş’e teşekkür belgesi verdi.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.