Güncel »

Bahçelievler'de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda Sinan Akçıl Konser Verdi

Bahçelievler'de düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında Sinan Akçıl sahne aldı. Yüzlerce vatandaş, milli egemenlik parkında şarkılar eşliğinde coşku dolu anlar yaşadı.

Bahçelievler Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 102. yılı dolayısıyla çeşitli etkinlikler düzenledi. Bu kapsamda gerçekleştirilen kortej yürüyüşünün ardından ünlü şarkıcı Sinan Akçıl, Milli Egemenlik Parkı Etkinlik Alanı'nda konser verdi. Etkinliğe katılan yüzlerce vatandaş, Akçıl’ın seslendirdiği şarkılarla eğlenceli bir gün geçirdi.

Etkinlik sırasında Bahçelievler Belediye Başkanı Hakan Bahadır, Türkiye Cumhuriyeti'nin 102. yılını kutlayan bir konuşma yaptı. Bahadır, "Bugün tam 102 yaşında bir Türkiye Cumhuriyeti’miz var. 29 Ekim 1923'te Cumhuriyet ilan edildi ve o günden bu yana devam ediyor. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının çabalarıyla bu günlere geldik. Hepsini rahmetle anıyorum," dedi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.