Antalya Kepez'de 2025 Türkiye Baja Şampiyonası 31 Ekim'de Start Alacak
Antalya Kepez'de düzenlenecek 2025 Türkiye Baja Şampiyonası, 31 Ekim'de başlayarak 3 gün sürecek. Yarışta katılımcılar, farklı etaplarda hız ve dayanıklılıklarını test edecek.
Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) tarafından düzenlenen 2025 Burhan Turan Türkiye Baja Şampiyonası, 31 Ekim Cuma günü Kepez'deki Dokumapark'ta start alacak. Bu etkinlik, Kepez Belediyesi'nin ev sahipliğinde gerçekleştirilecek. Şampiyona, Antalya Offroad ve Otomobil Sporları Kulübü tarafından organize edilmekte olup toplamda üç gün sürecek. İlk gün, Dokumapark'taki idari kayıt işlemlerinin ardından, yapılacak seremoni startıyla yarışmacılar piste çıkacak.
31 Ekim Cuma günü Varsak etabında 9 kilometrelik bir mücadele gerçekleştirilecek. İkinci gün, Festikan-Moryer Yaylası arasındaki 73 kilometrelik etapta yarış heyecanı devam edecek. Üçüncü gün ise Yarbaşçandır etabında 49 kilometrelik bir mücadele bekleniyor. Her yarışın ardından katılımcı araçlar, izleyicilere yarış atmosferini daha yakından hissettirmek amacıyla Dokumapark'a dönecek. Şampiyonanın ödül töreni ise 2 Kasım Pazar günü saat 18.00'de Dokumapark'ta gerçekleştirilecek.