Asayiş »

Adana Yüreğir'de Lise Öğrencileri Darp Edilip Bıçaklandı

Adana'nın Yüreğir ilçesinde parkta oturan 3 lise öğrencisi, motosikletli 2 kişi tarafından darp edilip bıçaklandı. Olay anı güvenlik kameralarına yansıdı.

Olay, 26 Ekim tarihinde Adana'nın Yüreğir ilçesine bağlı Atakent Mahallesi'ndeki bir parkta gerçekleşti. İddiaya göre, 17 yaşındaki İ.D., B.K. ve Y.K. okul çıkışında parkta sohbet ediyordu. Bu sırada yanlarına motosikletli iki kişi yaklaşarak bir fotoğraf gösterdi ve tanıyıp tanımadıklarını sordu. Öğrencilerin tanımadıklarını belirtmesi üzerine şüphelilerle aralarında kavga çıktı. Kısa sürede şüphelilerin arkadaşları da olaya müdahale ederek üç lise öğrencisini öldüresiye darp etti. Darp edilen öğrenciler bacaklarından bıçaklandı. Şüpheliler olay sonrası kaçmayı başardı.

Olayın ardından sağlık ekipleri, yaralı gençleri hastaneye kaldırdı. Gençler tedavi edilerek taburcu oldu. Polis, saldırganları yakalamak için çalışma başlattı.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.