Asayiş »

Mersin Erdemli'de Uçuruma Düşen Otomobilin Sürücüsü Hayatını Kaybetti

Mersin Erdemli ilçesinde 30 metrelik uçuruma düşen otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti. Olay, Sıraç Mahallesi'nde meydana geldi.

Mersin’in Erdemli ilçesinde sabah saatlerinde meydana gelen kazada, Ahmet Altıntaş (30) yönetimindeki 33 ABM 916 plakalı otomobil, direksiyon hakimiyetini kaybederek yoldan çıktı ve yaklaşık 30 metre derinliğindeki uçuruma yuvarlandı. Kazayı gören diğer sürücülerin durumu bildirmesi üzerine, olay yerine itfaiye, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, Altıntaş’ın olay yerinde hayatını kaybettiğini tespit etti. Sürücünün cenazesi, ilçe devlet hastanesi morguna kaldırıldı. Kaza ile ilgili olarak soruşturma başlatıldığı bildirildi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.