Spor »

Elazığ'dan Tarık Aksakal, Erciyes Dağı'nın Zirvesine Tırmandı

Elazığlı dağcı Tarık Aksakal, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda Erciyes Dağı'nın zirvesine tırmanarak bayram coşkusunu kutladı.

Elazığ Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Tarık Aksakal, Cumhuriyetin 102. yılı etkinlikleri çerçevesinde 3 bin 917 metre yüksekliğindeki Erciyes Dağı'na tırmandı. Zirveye ulaşarak Türk bayrağını dalgalandıran Aksakal, Cumhuriyet coşkusunu zirvede yaşadı. Tırmanış sırasında dayanıklılık ve milli birlik vurgusu ön planda tutuldu. Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Tarık Aksakal'ın bu anlamlı eyleminin gençlere örnek olduğunu belirterek, sporcuyu tebrik etti ve başarılarının devamını diledi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.