Güncel »

Kayseri'de Eğitim ve Dayanışma Üzerine Gerçekleştirilen Ziyaretler

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Hulusi Akar ile birlikte çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi. Bu ziyaretlerde sivil toplum kuruluşları ve eğitim camiasıyla bir araya gelindi.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve Kayseri Milletvekili Hulusi Akar ile birlikte çeşitli ziyaretler yaptı. Bu programda, AK Parti Kayseri İl Başkanı Hüseyin Okandan da yer aldı. Ziyaretlerde, Kayseri'deki eğitim yatırımları ve dayanışma ruhu ön plana çıkarıldı.

İlk olarak Kayseri Birleşik Kafkasya Derneği’ni ziyaret eden Akar ve Büyükkılıç, Dernek Başkanı Aydın Kalkan ile derneğin faaliyetleri hakkında bilgi alışverişinde bulundu. Büyükkılıç, "Kayseri’mizin her kültürünü önemsiyoruz ve birlik içinde çalışıyoruz" dedi.

Ardından, Talas Gençlik Merkezi olarak hizmet verecek tarihi yapıda incelemelerde bulunan Büyükkılıç, projenin tamamlanmasının ardından şehre yeni bir eğitim ve sosyal yaşam alanı kazandırılacağını söyledi. "Bu kıymetli eser tamamlandığında, Talas Gençlik Merkezi olarak şehrimize kazandırılmış olacak." şeklinde konuştu.

Program kapsamında İlim Yayma Cemiyeti Kayseri Şubesini de ziyaret eden Büyükkılıç, burada Başkan Oğuz Memiş ve yönetim kuruluna başarılar diledi. Ziyaretlerin son durağında ise Vali Gökmen Çiçek ile birlikte Mustafa Germirli Hafızlık İmam Hatip Ortaokulu öğrencileriyle bir araya gelen Büyükkılıç, çocukların enerjisinin kendisine keyif verdiğini ifade etti. "Bu yavrularımız geleceğimizin teminatıdır" diyerek öğrencilere başarılar diledi.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.