Spor »

Fenerbahçe Euroleague Maçları Almanya’nın Münih Şehrinde Oynanacaktır

Fenerbahçe, EuroLeague'de oynayacağı iki maçın yerinin değiştiğini duyurdu. Müsabakalar, güvenlik tedbirleri nedeniyle Almanya'nın Münih şehrindeki SAP Garden'da gerçekleştirilecektir.

Fenerbahçe Kulübü, erkek basketbol takımının EuroLeague kapsamındaki 10. ve 11. hafta müsabakalarının 11 Kasım Salı günü Maccabi Rapyd Tel Aviv ve 13 Kasım Perşembe günü Hapoel IBI Tel Aviv ile oynanacağını açıkladı. Kulüp, bu değişikliğin güvenlik tedbirleri nedeniyle yapıldığını belirtti. Yeni maç yeri olarak Almanya'nın Münih şehrindeki SAP Garden seçildi. Yapılan açıklamada, bilet satışları ve kombine sahiplerinin yaşadığı mağduriyetin giderilmesi için bilgilendirmelerin resmi internet sitelerinde duyurulacağı ifade edildi. Fenerbahçe Beko, taraftarlarını maçlara katılmaları için davet ediyor.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.