Asayiş »

Erzincan'da Vali Aydoğdu, İçişleri Bakanı Yerlikaya'nın VKS toplantısına katıldı.

Erzincan'da gerçekleştirilen VKS toplantısında güvenlik, asayiş ve kamu düzeni konuları ele alındı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, illerdeki çalışmaların titizlikle sürdürülmesi gerektiğini vurguladı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın başkanlığında düzenlenen Video Konferans Sistemi (VKS) toplantısına Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Veysel Yanık ve İl Emniyet Müdürü Zafer Baybaba katıldı. Toplantıda, güvenlik, asayiş, göç yönetimi, uyuşturucuyla mücadele ve trafik güvenliği gibi konular değerlendirildi. Bakan Yerlikaya, kamu hizmetlerinde etkinliğin artırılması ve vatandaş memnuniyetine yönelik yeni stratejilerin önemine dikkat çekti. Ayrıca, sahadaki çalışmaların titizlikle yürütülmesi talimatını verdi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.