Asayiş »

Osmaniye Merkez'de Haraç İsteyen Zanlılar İş Yerini Kurşunladı

Osmaniye Merkez'de bir iş yerinden haraç talep eden zanlılar, istediklerini alamayınca iş yeri sahibini yaralayıp iş yerini kurşunladı. Olayla ilgili 7 şüpheli yakalandı.

Olay, Osmaniye'nin Adnan Menderes Mahallesi'nde gerçekleşti. Bir iş yeri sahibinden haraç talep eden şahıslar, istediklerini alamayınca iş yeri sahibine kesici aletle saldırdı ve iş yerini kurşunladı. Olay anı güvenlik kameralarına yansıdı. Bunun üzerine Osmaniye İl Emniyet Müdürlüğü, olayla ilgili geniş çaplı bir çalışma başlattı. Yapılan araştırmalar sonucunda, olaya karıştıkları belirlenen 7 şüpheli yakalandı. Adliyeye sevk edilen şüphelilerden M.A.K.A. ve A.K. adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, H.K., Ö.K., A.K., H.M. ve A.D. ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.