Asayiş »

Kağıthane'de İşyerini Kurşunlayan 17 Yaşındaki Şahıs Yakalandı

İstanbul Kağıthane'de bir işyerini kurşunladıktan sonra kaçan 17 yaşındaki M.E.K., polis ekipleri tarafından yakalandı. Olay, sabah saatlerinde gerçekleşti.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Olay, İstanbul'un Kağıthane ilçesinde saat 06.30 sıralarında Ortabayır Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, bir şüpheli, mahallede bulunan bir işyerine ateş açtı. Silah seslerini duyan çevredeki vatandaşlar, durumu hemen polise bildirdi. Beşiktaş ilçesinin Levent Mahallesi'nde görevli polis ekipleri, olay yerine intikal etti. Ekipler, Talatpaşa Caddesi'nde koşarak kaçan bir şahsı fark etti. Şüpheli ile polis arasında kovalamaca yaşandı. Kovalamaca sonucunda, polis ekipleri şüpheliyi bir adet tabanca ile birlikte yakalayarak gözaltına aldı. Yapılan incelemelerde, şüphelinin kimlik bilgileri tespit edildi ve M.E.K. (17) olduğu öğrenildi. Emniyetteki işlemlerin ardından M.E.K., adli makamlara sevk edileceği bildirildi.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.