Asayiş »

Balıkesir Sındırgı'da Deprem Sonrası Yıkım ve Enkaz Kaldırma Çalışmaları Sürüyor

Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde meydana gelen 6,1 büyüklüğündeki depremlerin ardından ağır hasarlı yapıların yıkım ve enkaz kaldırma işlemleri devam ediyor.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Balıkesir Sındırgı'da, 10 Ağustos ve 27 Ekim tarihlerinde gerçekleşen depremlerin ardından, ilçedeki 9 ağır hasarlı bina ve 2 metruk yapı kontrollü bir şekilde yıkılıyor. Ekiplerin yıkım çalışmaları sırasında güvenlik önlemleri titizlikle alınıyor. Balıkesir Caddesi’nde bulunan asırlık çınar ağaçları, bu yıkım anlarına tanıklık ederek çevreye hüzün veriyor. Yıkım sırasında çevredeki vatandaşlar, geçmişte hayat dolu olan sokakların şimdi sessizliğe büründüğünü ifade ediyor. Ayrıca, depremlerin ardından bölgede artçı sarsıntılar devam ediyor; bu durum vatandaşları tedirgin ediyor. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, hasar tespit çalışmaları yaparken, belediye ve AFAD ekipleri de enkaz kaldırma işlemlerini koordine ediyor.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.