Asayiş »

Eskişehir'de Bira Kasalarından Haç Yapan 3 Kişi Gözaltına Alındı

Eskişehir'de bira kasalarından haç işareti oluşturan 3 kişi, polis tarafından gözaltına alındı. Edinilen bilgilere göre, bu olay sosyal medyada geniş yankı buldu.

30 Ekim 2025 tarihinde saat 23.00 sıralarında Eskişehir'in merkezinde, 3 kişi bira kasalarından haç işareti oluşturdu. Olayın sosyal medyada paylaşılması üzerine, tepkiler hızla yükseldi. Bu gelişmelerin ardından Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, söz konusu şahısları gözaltına aldı. Gözaltına alınan kişiler hakkında, Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatı doğrultusunda 'Halkı Kin ve Düşmanlığa Tahrik/Aşağılama' suçu kapsamında adli işlem yapıldığı belirtildi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.