Spor »

İstanbul'da Beşiktaş ve Fenerbahçe Arasında Oynanan Derbide İlk Yarı Sonucu 2-2

İstanbul'da oynanan Beşiktaş ve Fenerbahçe derbisinin ilk yarısı 2-2 sona erdi. Beşiktaş'ın gollerini El Bilal Toure ve Emirhan Topçu atarken, Fenerbahçe'nin gollerini İsmail Yüksek ve Marco Asensio kaydetti.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

İlk yarıda 24. dakikada Orkun Kökçü'nün Edson Alvarez'e yaptığı faul sonrasında hakem Ali Yılmaz, Orkun'a sarı kart gösterdi. Ancak, 26. dakikada VAR incelemesi sonrası hakem, sarı kartı iptal ederek Orkun Kökçü'yü kırmızı kartla oyundan ihraç etti. Bu durum, Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın'ın da itirazda bulunmasıyla kırmızı kartla sonuçlandı.

Maçta 32. dakikada İsmail Yüksek, köşe vuruşundan gelen topu ağlara göndererek Fenerbahçe'yi 2-1 öne geçirdi. Beşiktaş, 45+3. dakikada Asensio'nun attığı golle durumu eşitledi. Statta oynanan bu mücadelede, her iki takım da önemli anlar yaşadı.

Maçın hakemleri Ali Yılmaz, İbrahim Çağlar Uyarcan ve Hakan Yemişken olarak görev yaptı. Beşiktaş, Ersin Destanoğlu, Gökhan Sazdağı, Gabriel Paulista, Emirhan Topçu, Rıdvan Yılmaz, Wilfred Ndidi, Orkun Kökçü, Cengiz Ünder, Rafa Silva, Vaclac Cerny ve El Bilal Toure ile sahadaydı. Fenerbahçe ise Ederson, Nelson Semedo, Milan Skriniar, Jayden Oosterwolde, Levent Mercan, İsmail Yüksek, Edson Alvarez, Dorgeles Nene, Marco Asensio, Kerem Aktürkoğlu ve Youssef En-Nesyri ile mücadele etti.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.