Siyaset »

Aydın'da Başkan Günel, Meclis Görüşmelerinde Sakinliğini Korudu

Aydın'da gerçekleşen meclis toplantısında Başkan Ömer Günel, İYİ Parti İlçe Başkanı'nın polis nezareti istemesini üzüntüyle karşıladı.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Başkan Günel, meclis konuşmasında, "Burası halkın meclisidir; burada güvenlik sorunu olamaz. Yeter ki provokatif davranışlar olmasın" dedi. Bu sözlerin ardından, gündem dışı soru önergesi vermek isteyen Levent Eryılmaz'ın girişimleri mecliste gerilime neden oldu. Başkan Günel, ortamı yatıştırmak için toplantıya 15 dakika ara verdi. Ardından toplantı, olağan gündem maddeleriyle devam etti.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.