Yerel »

Kars Merkez'de Bir Vatandaş Tilkiye Bisküvi Verdi

Kars'ta bir vatandaş, yürüyüş yaparken karşılaştığı tilkiye bisküvi vererek keyifli anlar yaşadı. O anları cep telefonuyla kayda aldı.

Kars'ta Kars Kalesi Bedesten bölgesinde yürüyüşe çıkan bir vatandaş, yiyecek arayan bir kızıl tilkiyle karşılaştı. Yanındaki bisküviyi tilkiye vererek, ona insanlarla sohbet eder gibi davranarak vakit geçirdi. Vatandaş, “Kale arkasında tarihi binaların arasında kızıl bir tilki var. Acıkmış bir tilki. İnsanlardan korkmuyor. Ona karnını doyuracak şeyler verdik. Karnını doyurduktan sonra doğal ortamına dönecek” şeklinde açıklamalarda bulundu. Tilki, bisküvileri yedikten sonra bölgeden hızla uzaklaştı.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.