Yerel »

Bandırma'da Sabah Saatlerinde Yoğun Sis Nedeniyle Görüş Mesafesi Düştü

Bandırma'da sabah saatlerinde başlayan yoğun sis, şehir merkezinde görüş mesafesini 30 metreye kadar düşürdü. Sürücüler, trafik güvenliği için sis farlarını yakmak zorunda kaldı.

Bandırma, yeni haftaya yoğun sis ile başladı. Sabah erken saatlerde etkisini gösteren sis, şehir merkezinde görüş mesafesini zaman zaman 30 metreye kadar düşürdü. Bu durum, özellikle şehir içi trafiğinde sürücüler için zorluklar yarattı. Sıcaklık değişimlerinin neden olduğu sis, kentin büyük bir kısmını beyaz bir örtüyle kaplayarak güzel bir manzara oluşturdu. Sabah işe gitmek için yola çıkan vatandaşlar, bu eşsiz manzarayı hayranlıkla izledi. Meteoroloji yetkilileri, sisin gün boyunca devam etmeyeceğini ve ilerleyen saatlerde yerini parçalı bulutlu havaya bırakacağını bildirdi. Sürücüler, bu süreçte dikkatli olmaları konusunda uyarıldı.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.