Asayiş »

Manisa Turgutlu'da Öğrenci Servisi Yangınında 13 Çocuk Kurtarıldı

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde bir öğrenci servisinde çıkan yangında 13 çocuk, sürücünün hızlı müdahalesi sayesinde son anda kurtarıldı. Yangının motor kısmından çıktığı tahmin ediliyor.

Olay, Turgutlu ilçesi Cumhuriyet Mahallesi Türkmen Yolu üzerinde gerçekleşti. Bir okula öğrenci taşıyan 45 J plakalı midibüsün motor kısmında dumanlar yükselmeye başladı. Şoför, yangını fark eder etmez araçtaki 13 öğrenciyi hızlı bir şekilde tahliye etti. Yangının büyümesi üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ederek kontrol altına aldı; ancak midibüs ve yakınındaki bir otomobil, yangın sonucu kullanılamaz hale geldi. İlk belirlemelere göre yangının kalorifer aksamından kaynaklandığı düşünülüyor. Yangın sonucunda can kaybı veya yaralanma yaşanmaması, vatandaşlarda büyük bir rahatlama sağladı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.