Siyaset »

Ordu Ulubey'de Başkan Türkcan'dan Samet Özdemir'e Ziyaret

Ordu'nun Ulubey ilçesinde Başkan İsa Türkcan, AK Parti Ordu İl Başkanlığı'na atanan Samet Özdemir'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Türkcan, güçlü yarınlar için birlikte çalışacaklarını ifade etti.

Ulubey Belediye Başkanı İsa Türkcan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın onayıyla AK Parti Ordu İl Başkanlığı'na atanan Samet Özdemir’i ziyaret etti. Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Türkcan, "Türkiye Yüzyılı vizyonu çerçevesinde birlik içinde Ulubey, Ordu ve ülkemiz için çalışmaya devam edeceğiz. Liderimizin gösterdiği hedefe doğru emin adımlarla ilerliyor, güçlü yarınların Türkiye’sini hep birlikte inşa ediyoruz. Rabbim bu kutlu davada nice hayırlı hizmetler nasip eylesin." dedi. Ziyarette, AK Parti Ulubey İlçe Başkanı Süleyman Özdemir ile birlikte ilçe kadın ve gençlik kolları başkanları, belediye meclis üyeleri ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri de yer aldı.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.