Güncel »

Sultangazi'de Her Gün Vatandaşlara Sıcak Çorba İkram Ediliyor

Sultangazi Belediyesi, vatandaşların sabah ve akşam sıcak çorba ihtiyacını karşılamak için ikram çeşmeleri kurdu. Başkan Abdurrahman Dursun, çorba ikramı sırasında vatandaşlarla sohbet etti.

Sultangazi Belediyesi, ilçe sakinlerine sıcak çorba ikram etmeye devam ediyor. Sultançiftliği Merkez Camii önünde ve Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin acil servis girişinde kurulan ikram çeşmeleri, her sabah ve akşam hizmet veriyor. Sabah saatlerinde Merkez Camii önündeki çeşmeden çorba dağıtılırken, akşamları hastane önündeki çeşmeden özellikle sağlık çalışanları ve hastaların yakınları yararlanıyor. İkram edilen çorbanın yanında ekmek ve su da veriliyor.

Haftanın ilk gününde Sultançiftliği Merkez Camii önünde vatandaşlarla bir araya gelen Sultangazi Belediye Başkanı Abdurrahman Dursun, çorba ikram etti. Başkan Dursun, "Her sabah komşularımız için burada çorba, ekmek ve su ikram ediyoruz. Akşamları ise hastane girişinde sağlık çalışanları ve hasta yakınlarına destek olmayı amaçlıyoruz. Amacımız, komşularımızın hayatını kolaylaştırmak" dedi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.