Yaşam »

Eskişehir'de 8. Sınıf Öğrencilerine Mahremiyet Bilinci Eğitimi Gerçekleştirildi

Eskişehir'de düzenlenen eğitimde 8'inci sınıf öğrencilerine kişisel sınırların önemi, güvenli iletişim ve mahremiyet farkındalığı konularında bilgi verildi.

Eskişehir'de Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından '2025 Aile Yılı' etkinlikleri kapsamında 'Çocuklarda Mahremiyet Bilinci Eğitimi' gerçekleştirildi. Tepebaşı İki Eylüll Ortaokulu’nda düzenlenen bu eğitimde, 8. sınıf öğrencilerine mahremiyetin önemi hakkında bilgilendirme yapıldı. Eğitimde, öğrencilerin kişisel sınırlarını anlamaları, güvenli iletişim kurmaları ve mahremiyet farkındalıklarını artırmaları hedefleniyor. Yetkililer, bu tür eğitimlerin çocukların kendilerini korumalarına yardımcı olacağını vurguladı.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.