Asayiş »

Samsun İlkadım'da Tartışma Sonrası 17 Yaşındaki Çocuk Bıçaklandı

Samsun İlkadım'da bir tartışma sonucunda 17 yaşındaki bir çocuk bacağından bıçaklandı. Olay yerine ambulans çağrılarak yaralı çocuk hastaneye götürüldü.

Samsun'un İlkadım ilçesinde, Kale Mahallesi Sahil Caddesi üzerinde meydana gelen olayda, 17 yaşındaki bir çocuk bir kişiyle tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine şüpheli, genç çocuğu bacağından bıçaklayarak olay yerinden hızla uzaklaştı. Yaralı çocuk, olayın ardından hemen çağrılan ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Olayla ilgili olarak polis ekipleri tarafından detaylı bir inceleme başlatıldığı bildirildi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.