Asayiş »

Bartın Merkez'de Çakalların Yiyecek Aradığı Gözlemlendi

Bartın merkezinde çakallar, Aladağ Mahallesi'nde sürü halinde yiyecek aradı. Yıldızkent Sitesi'nde çöp konteynerleri etrafında dolaşan çakallar, site bahçesine girdi.

Bartın'ın Aladağ Mahallesi'nde bir gece önce görülen çakallar, bu kez Yıldızkent Sitesi önünde sürü halinde belirdi. İl Emniyet Müdürlüğü'ne yaklaşık 350 metre mesafede bulunan alanda, çöp konteynerlerinin etrafında dolaşan 2 çakal, yiyecek aramak için site bahçesine de girdi. Çöp konteyneri etrafında yiyecek bulmalarının ardından sayıları 8'e yükselen çakallar, yolun başında birinin nöbet tuttuğu görüntülerle dikkat çekti. Yavru çakallar, buldukları gıda maddesini yerken, kendilerini görüntüleyen gazetecileri fark ettiklerinde, geldikleri ağaçlık alana doğru kaçtı. Aynı bölgeye yakın Cumhuriyet Mahallesi Atatürk Caddesi'nde de bir çakal görüldü. Araç yoluna çıkan çakal, aracı görünce hızla ormanlık alana geri döndü. Ayrıca, bu bölgede bir tilkinin de Emniyet Müdürlüğü önüne kadar gelerek yiyecek aradığı belirtildi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.