Asayiş »

Hakkari Yüksekova'da 9 Yıldır Aranan Ç.B. Tutuklandı

Hakkari Yüksekova ilçesinde 9 yıldır firari olan ve 31 yıl hapis cezası bulunan Ç.B. jandarma ekipleri tarafından yakalanarak tutuklandı.

Hakkari İl Jandarma Komutanlığı, aranan şahısları yakalamak için yürüttüğü çalışmalara devam ediyor. Bu kapsamda, hakkında dokuz ayrı suçtan 31 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan Ç.B., Yüksekova ilçesi Gökyurt köyü Yeşildere mezrasında jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahıs, çıkarıldığı mahkeme sonrasında tutuklanarak Hakkari Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'na gönderildi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.