Güncel »

Sivas'ta Akaryakıt İstasyonuna Giden Yollar Kapatıldı, İşletmeci Uçan Arabalar Talep Etti

Sivas'ta akaryakıt istasyonuna ulaşımı sağlayan yolların kapatılması, işletmecileri zora soktu. İşletmeci Mustafa Işkın, havadan gelecek müşteriler için uçan araçlar gerektiğini ifade etti.

Sivas'ta akaryakıt istasyonuna erişim sağlayan yolların kapatılması, bölgedeki esnafı olumsuz etkiledi. İşletmeci Mustafa Işkın, kapatılan yolların proje hatalarından kaynaklandığını ve bu durumun kendilerini mağdur ettiğini belirtti. Uçan arabaların faaliyete geçmesi gerektiğini vurgulayan Işkın, "Müşterilerimiz havadan gelerek akaryakıt almalı," dedi.

Yan yol üzerinde mobilya mağazası bulunan İbrahim Akpınar da benzer sıkıntılar yaşadıklarını dile getirdi. Kapalı yollar nedeniyle müşteri girişinin engellendiğini söyleyen Akpınar, "Bu durum ciddi bir şekilde işimizi etkiliyor," şeklinde konuştu. İş yeri sahipleri arasında yapılan görüşmelerde herkesin aynı sorunla karşılaştığını aktaran Akpınar, acil çözüm beklediklerini ifade etti.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.