Asayiş »

Ümraniye'de Sürücüsüz Motosikletin Çarpması Sonucu Yaya Kıl Payı Kurtuldu

Ümraniye'de meydana gelen ilginç bir olayda, sürücüsüz giden bir motosiklet kaldırıma çarparak devrildi. O esnada kaldırımda yürüyen bir yaya, motosikletin çarpmasından son anda kurtuldu.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Olay, Alemdağ Caddesi üzerinde dün gerçekleşti. Henüz kimliği belirlenemeyen motosiklet sürücüsü, seyir halindeyken dengesini kaybedip yere düştü. Bu sırada motosiklet, sürücüsüz bir şekilde yaklaşık 150 metre boyunca kontrolsüz ilerledi. Sonunda kaldırıma çarparak devrilen motosiklet, kaldırımda yürüyen Mehmet Ulukuş'un yanından geçtikten sonra yere düştü. Kaza anı, çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, sürücüsüz motosikletin caddede ilerlediği ve kaldırımda yürüyen yayaya çarpmadan devrildiği görüldü.

Kazadan kıl payı kurtulan Mehmet Ulukuş, "Konteynere çöp dökmeye gitmiştim. Döndüm, insansız bir şey geliyordu. Motosikletmiş, düştü önüme. Kaza yapmış olmalı, motosiklet tekrar ayağa kalkıp geldi. Çarpsa her yerim dağılırdı" dedi.

Kazayı gören Güven Aksu ise böyle bir olayla ilk kez karşılaştığını belirterek, "Dün mağazamızın önünde oturuyordum. Yukarıdan aşağıya doğru bir motosiklet geliyordu. Sürücü bir anda düştü ve motosiklet kendiliğinden gitmeye başladı. 100-150 metre kadar ilerledi. Motosiklet, ilerideki lastikçiye çarpıp kaldırıma devrildi. Herhangi bir araca ya da yayaya çarpmadı. İlk defa böyle bir duruma tanık oldum, çok tuhafıma gitti" şeklinde konuştu.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.