Asayiş »

Tekirdağ Kapaklı'da Sürücülere 3 Milyon Liralık Ceza Kesildi

Kapaklı'da 3 bin 554 sürücüye, yasak alanlarda park ve trafik akışını engelleme nedeniyle toplamda 3 milyon 739 bin 638 TL ceza uygulandı.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Tekirdağ'ın Kapaklı ilçesinde, 2025 yılı itibarıyla polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen denetimlerde, park yeri için ayrılmamış alanlarda araç park eden 3 bin 554 sürücüye toplam 3 milyon 739 bin 638 TL trafik idari para cezası kesildi. Bu denetimlerin amacı, şehir içindeki trafik güvenliğini artırmak ve vatandaşların hareket kabiliyetini kısıtlamamak olarak belirlendi.

Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü, cadde ve sokaklarda duraklamanın yasak olduğu yerlerde duraklama yapan, yaya yollarını kapatan ve engelli vatandaşların geçişini zorlaştıran sürücüleri de hedef aldı. Ayrıca, trafiğin tek yönlü olarak düzenlendiği yollarda ters yönde hareket eden 1302 sürücüye toplam 8 milyon 22 bin 33 TL para cezası uygulandı.

Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, yapılan denetimlerin devam edeceğini belirterek, "Ana caddeler ve bağlı sokaklarda trafik işaret levhalarına uymayan sürücülerle mücadelemiz sürecek. Hatalı park eden ve engelli yollarına araç bırakıp diğer sürücülerin hayatını zorlaştıranlarla kararlı bir şekilde denetimlerimizi sürdüreceğiz" ifadelerini kullandı.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.