Güncel »

Edremit'te Ticaret Odası ve Halk Eğitimi Merkezi İş Birliği Yaptı

Edremit Ticaret Odası ve Halk Eğitimi Merkezi, mesleki eğitimlerde iş birliği olanaklarını değerlendirdi. Görüşmede, nitelikli iş gücünün yetiştirilmesi için eğitimlerin geliştirilmesi konuları ele alındı.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Edremit Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin ve Genel Sekreter Recep Akgün, Edremit Halk Eğitim Merkezi Müdürü Nahit Deniz’i ziyaret etti. Bu ziyarette, mesleki gelişim alanında sunulacak eğitimler hakkında iş birliği imkanları üzerinde duruldu. Görüşmede ayrıca, bölge ekonomisine katkı sağlayacak nitelikli iş gücünün yetiştirilmesi ve mesleki eğitimlerin daha da geliştirilmesi için fikir alışverişinde bulunuldu.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.