Asayiş »

Lübnan Güneyinde İsrail'in Hava Saldırısında 1 Ölü, 9 Yaralı

İsrail’in Lübnan'ın güneyine düzenlediği hava saldırısında 1 kişi yaşamını yitirdi, 9 kişi yaralandı. Saldırının ardından Lübnan basınında yer alan bilgilere göre, ölü ve yaralı sayısı netleşti.

İsrail ordusu, gerçekleştirdiği saldırılarda Hizbullah’a ait hedefleri vurduğunu belirtti. Saldırılar, bölgedeki gerilimi artırırken, yerel kaynaklar, halkın endişe içinde olduğunu aktardı. Hava saldırılarının ardından, Lübnanlı yetkililer durumu değerlendirmek üzere acil toplantılar yapma kararı aldı. Bu olay, iki ülke arasındaki gerginliği daha da tırmandırabilir.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.