Asayiş »

Tekirdağ Kapaklı'da Emniyet Şeridi İhlalinde 9 Bin Lira Ceza

Tekirdağ'ın Kapaklı ilçesinde emniyet şeridini ihlal eden sürücülere 9 bin lira ceza kesildi. Emniyet ekipleri, bu uygulamayı sürdürerek ihlalleri azaltmayı hedefliyor.

Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü, Kapaklı - Çerkezköy yolu üzerindeki Yünsa Kavşağı'nda emniyet şeridi ihlallerine yönelik denetim gerçekleştirdi. Bu bölge, emniyet şeridinin en çok ihlal edildiği yerlerden biri olarak biliniyor. Yapılan denetimlerde, emniyet şeridini kullanan sürücülere kişi başı 9 bin 267 lira para cezası uygulandı. Polis yetkilileri, bu güzergah üzerindeki denetimlerin devam edeceğini ve emniyet şeridi ihlallerinin azaltılması için çalışmalar yürüteceklerini belirtti.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.