Ekonomi »

Sinop'ta Oltayla Yakalanan Dev Deniz Levreği 9 Bin Liraya Satıldı

Sinop'ta oltayla yakalanan 6 kilogram ağırlığındaki dev deniz levreği, 9 bin liraya alıcı buldu. Balıkçı Erdoğan Doğan, levreğin lezzeti ve büyüklüğüyle dikkat çektiğini ifade etti.

Sinop'ta gerçekleştirilen balık avında yaklaşık 6 kilogram ağırlığında ve 85 santimetre uzunluğundaki deniz levreği, büyük bir titizlikle hazırlandı. Balıkçı Erdoğan Doğan, "Deniz levreği gerçekten çok özel bir balık. Bu büyüklükte bir balık nadiren görülüyor. En güzel şekilde buğulama, tava, ızgara veya şiş olarak hazırlanabilir. Lezzeti tartışılmaz" şeklinde konuştu. Yakalanan dev levrek, alıcılar tarafından büyük ilgi gördü ve 9 bin liraya satıldı.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.