Asayiş »

Afyonkarahisar'da FETÖ Operasyonunda Biri Kamu Görevlisi İki Kişi Gözaltına Alındı

Afyonkarahisar'da düzenlenen FETÖ operasyonunda bir kamu görevlisi ve bir kişi gözaltına alındı. Edinilen bilgilere göre, ekipler aranan şahısların yakalanması için çalışma yürüttü.

Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, FETÖ terör örgütünün faaliyetlerine yönelik bir operasyon gerçekleştirdi. Yapılan araştırmalar sonucunda, örgütün sözde öğrenci yapılanmasında yer alan A.C. ve emniyet mahrem yapılanmasında görevli kamu personeli A.S.Z. adlı şahıslar gözaltına alındı. Gözaltına alınan kişiler, işlemlerinin ardından mahkemeye sevk edildi ve adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.