Yaşam »

Beyağaç'ta Başkan Pütün, Başpehlivan Hüseyin Çokal'ı Ziyaret Etti

Beyağaç Belediye Başkanı Sezayi Pütün, 1982-1984 yılları arasında Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri Altın Kemerli Başpehlivanı Hüseyin Çokal'ı evinde ziyaret etti.

Beyağaç Belediye Başkanı Sezayi Pütün, Beyağaç Hüseyin Çokal Yağlı Güreşleri Ağası Nadir Yanık, Hüseyin Kaplan ve İsmail Yarımca ile birlikte, ünlü başpehlivan Hüseyin Çokal’ı evinde ziyaret etti. Ziyaret sırasında, Çokal güreş anılarını paylaşarak keyifli bir sohbet gerçekleştirdi. Başkan Pütün, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, "1982, 1983 ve 1984 Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri Altın Kemerli Başpehlivanı Hüseyin Çokal'ı evinde ziyaret ettik. Kendisine misafirperverliği için teşekkür ediyor, sağlıklı uzun ömürler diliyorum" ifadelerini kullandı.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.