Yaşam »

Gaziantep'te Lösemili Çocukları Ziyaret Eden Başkan Tahmazoğlu Moral Verdi

Gaziantep'te lösemi tedavisi gören çocukları ziyaret eden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, onlara oyuncak ve hediyeler dağıttı.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, 2-8 Kasım "Lösemili Çocuklar Haftası" kapsamında Gaziantep Üniversitesi Onkoloji Hastanesi'nde tedavi gören çocukları ziyaret etti. Bu ziyaret sırasında, hastanede eğitim gören ve tedavi alan çocuklara oyuncaklar, boyama kitapları ve boyama setleri hediye etti. Başkan Tahmazoğlu, hastanedeki çocukların yüzündeki mutluluğu paylaşarak, "Her yıl Lösemi Haftası olarak kutlanan bu dönemde, çocuklarımızın tedavileri için gerekli çalışmalar hastanemizde sürdürülüyor. Doktorlarımıza, hemşirelerimize ve hasta bakıcılarımıza teşekkür ederim. Onkoloji hastanemizde tedavi gören çocuklarımızı ziyaret ederek onlara moral vermek istedik. Rabbim tüm çocuklarımıza acil şifalar versin" dedi.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.