Asayiş »

Tekirdağ Süleymanpaşa'da Otomobil, Fren Yerine Gaza Basınca Dükkanın İçine Girdi

Tekirdağ Süleymanpaşa ilçesinde yaşanan kazada, bir otomobil kontrolden çıkarak dükkana girdi. Kaza, gece saatlerinde meydana geldi.

Olay, Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesinde Değirmenaltı Caddesi üzerinde gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, sürücü direksiyon hâkimiyetini kaybederek otomobili yol kenarındaki bir dükkana çarptı. Çarpmanın etkisiyle dükkânın camları kırıldı ve iç kısmında maddi hasar oluştu. Olay yerine gelen polis ekipleri, sürücünün alkollü olmadığını ve kazanın fren yerine gaza basılması sonucunda meydana geldiğini belirledi. Kazanın, dükkanda kimsenin bulunmaması sayesinde daha büyük bir faciaya yol açmadan atlatıldığı ifade edildi. Olayla ilgili polis incelemelerini sürdürüyor.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.