Asayiş »

Muş Merkez'de Hakkında Hapis Cezası Bulunan Firari Hükümlü Yakalandı

Muş'ta kesinleşmiş hapis cezası bulunan S.Y. isimli firari hükümlü, jandarma tarafından yakalandı. Edinilen bilgilere göre, şahıs inşaatta kayıtsız işçi olarak çalışıyordu.

Muş il merkezinde, hakkında toplamda 6 yıl 8 ay hapis cezası bulunan S.Y. isimli şahıs, jandarma ekipleri tarafından yakalandı. Bingöl İlamat ve İnfaz Bürosu, Erciş Ağır Ceza Mahkemesi, Antalya 9. Ağır Ceza Mahkemesi ve Tatvan 2. Asliye Ceza Mahkemesi tarafından "uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma veya sağlama" ve "hükümlü ve tutuklunun kaçması" suçlarından ceza almıştı. Üç aydır aranan firari hükümlünün, Muş'ta inşaat işlerinde kayıtsız çalıştığı tespit edildi. İl Jandarma Komutanlığı JASAT dedektifleri, düzenledikleri operasyon ile şahsı çalıştığı inşaatta yakalayarak gözaltına aldı. S.Y., cumhuriyet savcısının talimatıyla adli işlemler için ilgili birimlere sevk edildi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.