Yaşam »

Bilecik Bayırköy'de Kur'an Kursu Öğrencileri 112 Acil Merkezini Ziyaret Etti

Bilecik'in Bayırköy Beldesi'nde Kur'an kursu öğrencileri, 112 Acil Komuta Merkezine düzenlenen geziyle sağlık hizmetlerini tanıma fırsatı buldu.

Bilecik'in Bayırköy Beldesi'nde 4-6 yaş arası Kur'an Kursu öğrencileri, özel bir etkinlik kapsamında 112 Acil Komuta Merkezini ziyaret etti. Etkinlik sırasında, minik öğrenciler acil sağlık ekiplerinin görevleri hakkında bilgi alarak, merkezdeki cihazları ve çalışma sistemini gözlemledi. Bu deneyim, hem öğretici hem de eğlenceli bir etkinlik olarak değerlendirildi. Bayırköy Belediye Başkanı Aykut Dilsiz, "Miniklerimizin acil durum hizmetlerini yerinde görmesi, hem bilinçlenmeleri hem de meslekleri tanımaları açısından önemli bir deneyim oldu. Onların meraklı ve hevesli bakışlarını görmek bizleri mutlu etti" şeklinde konuştu.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.