Spor »

Sivasspor Teknik Direktörü Altıparmak, Manisa FK galibiyeti sonrası açıklamalarda bulundu.

Sivasspor, Manisa FK'yı 3-2 mağlup ederek 3 puanı hanesine yazdırdı. Teknik Direktör Mehmet Altıparmak, galibiyeti taraftara hediye ettiklerini belirtti. Milli arada daha fazla çalışacaklarını ve hedeflerine doğru ilerleyeceklerini ifade etti.

Trendyol 1. Lig’in 13. haftasında deplasmanda Manisa FK ile karşılaşan Sivasspor, zorlu mücadeleyi 3-2 kazanarak önemli bir galibiyet elde etti. Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında, Teknik Direktör Mehmet Altıparmak, "Uzun bir aradan sonra kazanan bir takımımız var. Oyuncularımızın sahada gösterdiği mücadele ve istek gerçekten takdire şayan. 10 kişi kalmamıza rağmen maçı kazanmayı başardık. Taraftarlarımızın desteği çok önemliydi ve bu galibiyeti onlara armağan ediyoruz" dedi.

Altıparmak, ayrıca Ethemi’nin kırmızı kart görmesi ile ilgili olarak, "Valon Ethemi’nin oyundan atılması haklı bir karardı. Hakeme temas ettiği için kart gördü. Bu konuda oyuncularımızla görüşeceğiz. 10 kişi kalmanın zorluğunu biliyoruz" şeklinde konuştu. Kazanılan 3 puanın kendileri için büyük bir önem taşıdığını ve milli arada daha fazla çalışarak hedeflerine ulaşacaklarını vurguladı.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.